Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 22.11.2016 - 30.11.2016

XIX Pohjois-Lapin koulutus- ja rekrytointimessut 30.11.

Lapin ammattiopiston Sodankylän toimipisteessä järjestetään jo yhdeksännettoista Pohjois-Lapin koulutus- ja rekrytointimessut 30.11.2016 klo 10 – 15. Messut avaa näyttelijä, ohjaaja Kari Väänänen.

poravuanu.jpg

Messupäivänä toimipisteessä on myös avoimet ovet, joten messuvieraat voivat samalla tutustua koulutukseen ja tiloihin. Halutessaan vieras saa myös opastetun kierroksen tiloihin. Kahviosta saa ostaa erilaisia virvokkeita ja pikkupurtavaa. Paikalle on vapaa pääsy ja kaikkien messukävijöiden kesken arvotaan bluetooth-kaiutin.

Edulapin osaston lisäksi esillä on myös Lapin ammattiopiston Sodankylän toimipisteen oma osasto, jossa voi tutustua erityisesti sosiaali- ja terveysalan, liiketalouden, kaivosalan, talotekniikan ja talonrakennuksen, sähkö- ja automaatioalan koulutukseen sekä TELMA-koulutukseen. Myös Kemijärven toimipisteellä on oma osastonsa. Rovaniemellä Lapin ammattiopistossa parturi-kampaajiksi opiskelevat tekevät messuilla pikakampauksia ja logistiikan opiskelijat tuovat paikalle taitoajoradan.

Messujen järjestämisestä vastaavat Sodankylän toimipisteen liiketalouden perustutkinnon kolmannen vuosiluokan opiskelijat. Messutiimin apuna ovat myös ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijat. Messupäällikkönä touhuaa Joonas Salminen. Tapahtuman Facebook-sivut löydät osoitteesta: https://www.facebook.com/events/587314498101780/

Esilleasettajia
Jääkäriprikaati, Sodankylän kunnan nuorisotoimi, Palvelualojen ammattiliitto PAM ry, Sodankylän lukio, Sodankylän seurakunta, Tehy Sodankylän ammattiosasto, Rakennusliitto ry, AA Sakatti Mining Oy, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä / Edulappi, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia, Lapin Jätehuolto kuntayhtymä, Boliden Kevitsa Mining Oy, Sodankylän kunta, Oulun yliopiston Giellagas-instituutti, Lapin yliopisto, Sähköliitto, Comforta oy, Sodankylän apteekki, SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Keski-Lapin Sompailijat Oy, Revontuli-Opisto, Pohjolan Liikennekoulu, Lapin AMK, Oulun yliopisto, Lidl Suomi Ky/ Lidl Sodankylä.

Kirjoittanut Petteri Nissinen
Julkaistu    22.11.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>