Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 17.10.2018 - 16.11.2018

Yrittäjyysvalmennuksista apua liiketoiminnan käynnistämiseen

Työ- ja elinkeinotoimiston kanssa toteutettaviin yrittäjyysvalmennuksiin voit osallistua paikan päällä Rovaniemellä tai verkko-opintoina.

Merkonomi_510.png

Yrittäjyysvalmennuksemme koostuvat eri valmennusosioista, jotka yhdessä kattavat kaikki vaiheet yrittäjyyden ja yritystoiminnan perusteista aina liiketoiminnan käynnistämiseen. On suositeltavaa, että käyt valmennukset järjestyksessä yritystoiminnan suunnittelusta talouden suunnitteluun. Valmennukset ovat käytännönläheisiä ja sisältöjä räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan. Kouluttajina toimivat kokeneet yrittäjät ja yritysvalmentajat.

Yrityksen perustamisen teemapäivät ja täydentävät valmennuskokonaisuudet

Tarjoamme viisi päivää kestäviä yrityksen perustamisen teemapäiviä sekä täydentäviä valmennuskokonaisuuksia seuraavista teemoista:

 - Minustako yrittäjä? Yritysajatuksesta yritystoiminnan suunnitteluun (yhteensä 5 pv)
 - Oman yrittäjyyden ja liikeidean lähtökohtien tarkastelu. Liikeidean laatiminen, sen menestystekijät/riskit ja idean arviointi (yhteensä 5 pv)
 - Liiketoimintasuunnitelman laadinta ja muokkaus sekä yritysmuodon valinta (yhteensä 5 pv)
 - Yrityksen talouden suunnittelu ja laskelmien tekeminen. Tarvittavien verkostojen kartoittaminen (yhteensä 5 pv).
 

Sinulla on mahdollisuus suorittaa myös yrittäjän ammattitutkinto, kysy lisää kouluttajalta!

Valmennukset toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena ja niitä järjestetään sekä päivisin että iltaisin. Voit osallistua valmennuksiin Lapin koulutuskeskus REDUn toimipisteessä Rovaniemellä tai verkossa. Verkko-opetusta varten tarvitset tietokoneen, joka on varustettu mikrofonilla ja kaiuttimilla, toimivan nettiyhteyden sekä Skype – ohjelman (ladattavissa ilmaiseksi internetistä). Jos haluat julkaista oman videokuvasi, tietokoneessasi tulee olla webkamera. Lapin koulutuskeskus REDU tarjoaa verkko-opetukseen osallistuville tukipalveluita ongelmatilanteissa.

Lisätietoja valmennuksista Työ- ja elinkeinotoimiston nettisivuilta sekä Taina Järvi, puh. 040 709 0263, taina.jarvi@redu.fi

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    17.10.2018

 

Takaisin tiedotearkistoon>